Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dressuurclinic Marlon van Wissen

31 oktober 2020 @ 10:00 - 16:00

Dressuurclinic Marlon van Wissen – DE CLINIC IS VOL!!!!!

 

VOL – VOL – VOL – VOL

 

Op 31 oktober organiseren wij een dressuurclinic van Marlon van Wissen. We starten om 10.00 uur. Je kunt kiezen uit Proefgerichte begeleiding óf een dressuurtraining (met 1 óf met 2 personen).

Marlon van wissen is Grand Prix jurylid en trainer / coach. Marlon van Wissen is naast trainer en coach ook Grand Prix-jurylid, docente van de KNHS-instructeursopleidingen en zware tour amazone.  Ze is regelmatig jurylid op grote evenementen, selectiewedstrijden en kampioenschappen.

Het maakt niet uit welk niveau je rijdt. Combinaties van B t/m Grand Prix zijn welkom. Ook voor eventing ruiters die hoger willen scoren in hun dressuurproef. Vele ruiters gingen jou al voor!

 

Optie I:

Proefgerichte begeleiding van 30 minuten

Wil jij een betere proef neerzetten? Schrijf je dan in voor de proefgerichte training. Je rijdt zelf los en rijdt dan dan tijdens de clinic je proef. Marlon beoordeeld je proef als jurylid en geeft je aansluitende uitgebreide begeleiding en trainingstips.

 

Optie II

30 minuten Dressuurtraining ( 1 persoon)

 

Optie III –

45 minuten Dressuurtraining (2-personen)

 

Kosten: € 45,- pp voor leden en € 50,- pp voor niet leden

Toegang voor toeschouwers is gratis. Inschrijven kan vanaf 13 September voor leden en vanaf 27 september voor niet leden via bovenstaande link. De inschrijvingen worden op basis van beschikbaarheid verwerkt.

 

Gegevens

Datum:
31 oktober 2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

De Valleiruiters

Locatie

De Valleiruiters
John F. Kennedylaan 2
Woudenberg, 3931XK
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *