Valleiruiters.nl
Email: info@valleiruiters.nl Lid worden

DRESSUUR

In periode september t/m maart organiseren wij regelmatig KNHS dressuurwedstrijden voor de klasses BB t/m ZZL. Onder Evenementen vindt u hier meer informatie over.

SPRINGEN

Tijdens het indoorseizoen organiseren wij regelmatig springwedstrijden voor zowel de pony’s als de paarden in de klasses BB t/m ZZ. Kijkt u onder evenementen voor de data en hoe u kunt inschrijven. Al onze wedstrijden zijn gratis toegankelijk. Komt u gerust eens kijken, vanuit onze gezellige kantine heeft u goed zicht op de rijbaan.

LESPAKKET

In het eerste kwartaal van 2020 starten wij, bij voldoende animo, weer met een lespakket Springen, bestaande uit 6 lessen. Om deel te nemen aan deze lessen hoef je geen lid te zijn van De Valleiruiters. De lessen worden 1x per 2 weken gegeven op onze prachtige locatie in Woudenberg. Meer informatie onder evenementen en dan lespakketten.

OVERIGE

Naast onze KNHS wedstrijden organiseren wij ook regelmatig andere leuke evenementen bij de Valleiruiters. Houd onze evenementenkalender daarvoor goed in de gaten en/of meld je aan op onze Facebookpagina, waar we onze informatie ook beschikbaar stellen.