LESPAKKET SPRINGEN

Verzorgd door Peter Hoving

Wil jij ook je eerste stappen zetten als springruiter of je ervaring en techniek uitbreiden en verfijnen? In het eerste kwartaal van 2020 starten wij weer met een springcursus, bestaande uit 6 lessen. De lessen worden 1x per 2 weken op woensdagavond 1900 uur* gegeven op onze prachtige locatie in Woudenberg.

*bij veel inschrijvingen kan daar vanaf worden geweken.

Voor wie?
Deze lessen zijn voor iedereen met een eigen paard of pony, voor jong tot oud, voor beginners en gevorderden. We streven er naar om de groepen in te delen naar niveau, we houden de groepen klein. Je hoeft geen lid te zijn bij de Valleiruiters om deel te nemen aan dit lespakket.

Wat?
In de lessen wordt gewerkt aan een goede basis voor het springen. De houding, de hulpen, de controle en het vertrouwen van ruiter en paard zijn de uitgangspunten.  Hiervoor worden hindernissen en oefeningen gedaan aangepast aan het niveau van de ruiters/paarden in de groep. De les duurt 45 minuten. We verwachten dat je bij de start van de les je pony/ paard al los gereden hebt.

Tarief

 Leden:           €  90,00

  Niet leden:   € 115,00

  • NB: voorafgaand aan de lessen dient gezamenlijk opgebouwd te worden.
  • Bij gemiste lessen is er geen recht van inhalen

De bronafbeelding bekijken

 ALLROUND LESPAKKET JEUGDRUITERS

In het eerste kwartaal van 2019 starten wij met allround lessen voor de jeugd ruiter in de vorm van een lespakket, bestaande uit 6 lessen. De lessen worden 1x per 2 weken op maandagavond van 18.30 tot 19.15u* gegeven op onze prachtige locatie in Woudenberg.

*bij veel inschrijvingen kan daar vanaf worden geweken.

Voor wie?

Deze lessen zijn voor alle jonge / jeugd ruitertjes (tot 18 jaar) met een eigen paard of pony. Je hoeft geen lid te zijn van De Valleiruiters om deel te nemen aan dit lespakket.

Wat?

Tijdens deze lessen van 45 minuten staat plezier voorop. We gaan aan de slag met houding, zit en dressuur en er wordt aandacht besteed aan onder andere cavaletti, springen en behendigheid. Uiteraard wordt dit afgestemd op het niveau van de ruiter. De lessen worden verzorgd door Lydie van Dijk- de Gans

Tarief  

  • € 75,00  voor 6 lessen
  • NB: bij gemiste lessen is er geen recht van inhalen

De bronafbeelding bekijken