Valleiruiters
Reserveren binnenbak

Reserveren binnenbak

Vanaf 19 mei zijn er versoepelingen aangekondigd vanuit de overheid.

Dit betekend dat er langzaam wat meer mogelijk is. Specifiek voor de paardensport betekend het dat het weer is toegestaan om privé lessen binnen te volgen
KNHS zegt hierover het volgende.: Individueel rijden van paarden is binnen toegestaan, dit geldt voor alle hippische accommodaties. Er is een maximum van 30 personen per ruimte en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Er wordt individueel of met maximaal 2 personen en een instructeur op 1,5 meter afstand gereden. Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan. Reserveren en een gezondheidscheck zijn verplicht. Binnen moet men een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

Ook aan het aantal ruiters in de binnenbak zit een maximum en daarom moeten we werken met het reserveren van tijdsloten.
Dit zodat iedereen de ruimte heeft om fijn te kunnen trainen en we ons aan de richtlijnen van de overheid houden

Achter de schermen is hard gewerkt om dit technisch ook mogelijk te maken. Daarvoor is een online agenda aangemaakt waar je kan aangeven dat je privéles of vrij gaat training.
Via onderstaande link kom je bij ons online reserveringsprogramma terecht.
Voor het reserveren moet je eenmalig een inlogcode aanmaken om de privacy te waarborgen. Ook kan je sneller zien (door middel van een kleurensysteem) of er bijvoorbeeld al een springles is geboekt. Hierdoor kan een parcours meerdere malen worden gebruikt en kan er samengewerkt worden in op- en afbouw.

Aan een reservering kan geen rechten worden ontleend, het is echt ter verbetering van communicatie (en volgens richtlijnen van de overheid). Het gebruik van materialen volledig op eigen risico, door het maken van de reservering ga je hiermee nogmaals akkoord. Mocht je verbeterpunten of aanvullingen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag!