Valleiruiters
Vrijwilligerstaken

Vrijwilligerstaken

Aan elk lid (met uitzondering van startkaartleden, winterbakleden en donateurs) vragen wij drie keer per jaar een dagdeel te helpen op de vereniging. Deze taken kunnen heel divers zijn. Voorbeelden zijn het bemannen van onze kantine tijdens wedstrijddagen, evenementen en clinics, schrijven bij de jury, of meehelpen bij klus- en onderhoudsdagen. 

Vrijwilligerstaken afkopen

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om deze drie taken per jaar te volbrengen dan bestaat er de mogelijkheid om deze af te kopen voor €50,- per taak.

Extra vrijwilligerstaken

Mogen we vaker op jou rekenen dan drie keer per jaar? Geef je dan op als vrijwilliger via info@valleiruiters.nl! Wij nemen dan contact met je op als wij bepaalde taken niet opgevuld krijgen. Hiervoor ontvang je een vrijwilligersvergoeding (voor 2023 is dit €5,- per uur, vastgesteld door de Belastingdienst).  

Hieronder tref je de agenda voor vrijwilligerstaken. Klik op de datum van de activiteit waarbij je wilt komen helpen en schrijf je in. Je krijgt een automatische bevestiging van je inschrijving per e-mail en twee dagen van tevoren een e-mail ter herinnering. 

Heb je nog vragen? Mail ons of vul het contactformulier in dan helpen wij je graag!