Valleiruiters
Sponsoren en adverteren

Sponsoren en adverteren

Je naam verbinden aan de Valleiruiters in Woudenberg?

Heb jij of heeft jouw bedrijf affiniteit met de paardensport? Of zoek je een mooie locatie voor je reclame-uitingen? Als sponsor ben je bij de Valleiruiters aan het juiste adres. In onze fijne accommodatie in Woudenberg organiseren we het hele jaar door activiteiten voor en door paardensportliefhebbers, die naast deelnemers ook bezoekers trekken. Onze accommodatie is ook beschikbaar voor verhuur, waardoor we een steeds breder publiek trekken. 

De mogelijkheden zijn divers en bespreekbaar op maat. Om je een idee te geven, schetsen we hieronder enkele voorbeelden. Neem vooral contact met ons op om te bezien wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Naamsvermelding op de website en/of social media 

Je logo wordt getoond op onze website. Via je logo kan er doorgeklikt worden naar je eigen website. We kunnen ons met elkaar op deze wijze verbinden voor de duur van één of meerdere jaren. Afhankelijk van de duur, stemmen we het bedrag met elkaar af, startend vanaf € 100,-. 

Reclamebord in de rijhal

Het is mogelijk om je bedrijf te presenteren via een reclamebord in onze rijhal. Velen zjjn je al voorgegaan. We hebben de reclameborden hangen aan de lange zijde van onze mooie overdekte rijhal. Vanuit onze kantine is hierop perfect zicht. Een reclamebord in onze overdekte rijhal heeft een standaard minimale afmeting van 250 x 60 cm waarop een tekst en logo naar eigen ontwerp in full-color mogelijk is. In beginsel wordt er voor een periode van minimaal drie jaar een sponsorcontract voor een reclamebord aangegaan. Daarnaast plaatsen wij je logo als sponsor op onze website met een link naar je eigen website.

Het reclamebord wordt door onze vereniging in jouw opdracht en in overleg vervaardigd en blijft jouw eigendom. Naast de kosten voor het maken van het reclamebord vragen we om een sponsorbedrag van € 200,- per jaar voor nieuwe sponsoren. Neem contact met ons op om de actuele prijzen te vernemen voor het maken een bord. 

Sponsoring van een specifiek evenement

Samen een evenement organiseren, waarbij jij alle mogelijkheden hebt om je bedrijf zich van zijn beste kan te laten zien? Een wedstrijd of concours gedoopt met jouw bedrijfsnaam? Een stand op locatie om samples te verspreiden van jouw product? Het sponsoren van prijzen voor de winnaars? Een goedgevulde goodiebag voor onze deelnemers? Uitingen op social media en onze website? Neem contact met ons op om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.  

Word donateur

Je kunt ook donateur worden. Doneren voor een bepaald project of activiteit is ook mogelijk. Je hoeft hiervoor beslist geen ondernemer te zijn: alle donateurs zijn zeer welkom.

Vriendenloterij

Wanneer je meespeelt met de Vriendenloterij kan je onze vereniging steunen! Deelnemers bepalen namelijk zelf welk goed doel, vereniging of stichting zij steunen. Je kunt dit aangeven bij je aanmelding. Van jouw inleg komt dan 40% bij de Valleiruiters terecht! Kijk voor meer informatie op www.vriendenloterij.nl/over/clubs-stichtingen.

Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen via info@valleiruiters.nl