Valleiruiters
Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden

Uw naam verbinden aan de Valleiruiters in Woudenberg?

Heeft u of uw bedrijf affiniteit met de paardensport? Of zoekt u een mooi locatie voor uw reclame-uitingen? Als sponsor bent u bij de Valleiruiters aan het juiste adres. In onze fijne accommodatie in Woudenberg organiseren we het hele jaar door activiteiten die naast deelnemers ook bezoekers trekken.

SPONSORMOGELIJKHEDEN

De Valleiruiters biedt u verschillende mogelijkheden om uw bedrijfsnaam te promoten. Hieronder enkele voorbeelden, maar u kunt altijd bij ons informeren naar de overige mogelijkheden.

Naamsvermelding op de website
Uw logo wordt eenmaal vermeld op onze website. Via uw logo komt er een link naar uw eigen website.

€ 50,– euro voor 1 jaar
€ 90,– euro voor 2 jaar
€ 130,– euro voor 3 jaar

Reclamebord in de rijhal
Het is mogelijk om uw bedrijf te presenteren via een reclamebord. We hebben reclameborden hangen aan de zijwand van onze mooie overdekte rijhal. Een reclamebord in onze overdekte rijhal heeft een standaard afmeting van 250 x 60 cm waarop een tekst en logo naar eigen ontwerp in full-color mogelijk is. In principe wordt er voor een periode van minimaal drie jaar een sponsorcontract voor een reclamebord aangegaan. Daarnaast plaatsen wij uw logo als sponsor op onze website met een link naar uw eigen website.

De kosten bedragen:

Bord in Full-color:
€ 115,00 per jaar
Dit bedrag is exclusief de (eenmalige) aanmaak kosten van het reclamebord á € 125,00 exclusief BTW

Het reclamebord wordt door onze vereniging in uw opdracht en in overleg vervaardigd en blijft uw eigendom.

Donaties
U kunt ook donateur worden. Doneren voor een bepaald project of activiteit is ook mogelijk. Daarnaast kunt u via “club vrienden van de Valleiruiters” voor € 50,= per jaar uw naam laten registreren op het donateurenbord. Het donateurenbord hangt in de kantine van onze vereniging. U hoeft hiervoor beslist geen ondernemer te zijn, alle donateurs zijn voor deze sponsoractiviteit zeer welkom. Uiteraard kunt u deze periode na het eerste jaar verlengen zolang u dit wenst.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@valleiruiters.nl