Valleiruiters
Lesrooster en bakbezetting

Lesrooster en bakbezetting

Vrijrijden in onze rijhal

Om drukte in de bak te vermijden werken wij met het reserveren van tijdsloten voor vrijrijden en/of het volgen van privélessen in de overdekte rijhal. We vragen onze leden om dit aan te geven in onze digitale bakagenda, die je hieronder aantreft via de link. Voor het reserveren moet je eenmalig een inlogcode aanmaken om de privacy te kunnen waarborgen.

Aan een reservering kan geen rechten worden ontleend, het reserveren dient ter verbetering van communicatie en het comfort van leden. Het gebruik van materialen is volledig op eigen risico.

Lesrooster

Het lesrooster wordt afgestemd op het aantal leden dat hieraan deelneemt. Dit kan dus betekenen dat lessen/tijden wijzigen. Hieronder vind je de standaardlestijden.

Dinsdag

19:30 – 20:15 dressuurles van Erma Bast of Gerieke van Engelenhoven
20:15 – 21:00 dressuurles van Erma Bast of Gerieke van Engelenhoven 

Woensdag

Opbouwen vanaf 17.00 uur.

18.00 – 18:45 springles van Peter Hoving
18:45 – 19:30 springles van Peter Hoving
19:30 – 20:15 springles van Peter Hoving

Let op: deelnemers aan de eerste les dienen gezamenlijk op te bouwen en deelnemers aan de laatste les bouwen gezamenlijk weer af. Alle deelnemers moeten bij aanvang van de les start losgereden zijn.

Proefles(sen)?

We kunnen ons voorstellen dat je nog niet helemaal weet wat je wilt en kunt verwachten. Wij bieden daarom de mogelijkheid om een proefles te komen volgen. Neem hiervoor contact met ons op via info@valleiruiters.nl

Lespakket voor startende springcombinaties

Voor startende springcombinaties bieden wij met enige regelmaat een lespakket aan, bestaande uit zes lessen. Om deel te nemen aan deze lessen hoef je geen lid te zijn van De Valleiruiters. De lessen worden 1x per 2 weken gegeven in onze mooie accommodatie in Woudenberg.

Met dit lespakker bieden we iedereen de gelegenheid om te ervaren hoe fijn het is om in onze accommodatie te rijden, de lessen te proberen en kennis te maken met onze professionele instructeur. Het is een ideale gelegenheid om te starten met springlessen en te ontdekken of springlessen bij je passen zonder je direct lid te moeten worden voor een jaar.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@valleiruiters.nl.