Valleiruiters
Lessen

Lessen

Het lesrooster wordt afgestemd op het aantal leden dat hieraan deelneemt. Dit kan dus betekenen dat lessen/tijden wijzigen. Hieronder vindt u de actuele lestijden.

MAANDAG:

Dressuur                                           

18.45 – 19.30 Pony’s                       Lydie de Gans

DINSDAG:

Dressuur                                           

19:30 – 20:15 Paarden                       Ilze de Meer

20:15 – 21:00 Paarden                        Ilze de Meer

WOENSDAG

Springen                                          

Opbouwen vanaf 17.00

18.00 – 18:45  Paarden/pony’s                      Peter Hoving
18:45 – 19:30 Paarden/ pony’s                      Peter Hoving
19:30- 20:15  Paarden/ pony’s                       Peter Hoving

Let Op: Deelnemers aan de 1e les dienen gezamenlijk op te bouwen en deelnemers aan de laatste les bouwen gezamenlijk weer af.

Iedereen moet als de les start losgereden zijn.

Proefles(sen)?

We kunnen ons voorstellen dat je nog niet helemaal weet wat je wilt en kunt verwachten. Wij bieden daarom de mogelijkheid om een proefles te komen volgen. Neem hiervoor contact met ons op via info@valleiruiters.nl ovv proefles.

Lespakketten

Voor startende springcombinaties bieden wij met enige regelmaat een lespakket aan, bestaande uit 6 lessen. Om deel te nemen aan deze lessen hoef je geen lid te zijn van De Valleiruiters. De lessen worden 1x per 2 weken gegeven op onze prachtige locatie in Woudenberg. Op deze manier bieden we iedereen de gelegenheid om eens te ervaren hoe fijn het is om in onze accommodatie te rijden en daarbij kan je gelijk kennis maken met onze professionele instructeur en ervaren hoe leuk de lessen zijn. Het is een ideale gelegenheid om te starten met springlessen en te ontdekken springlessen bij je passen zonder je direct voor een heel jaar lid te moeten worden. Voor meer informatie kan je mailen naar info@valleiruiters.nl