Valleibrief september 2022
Valleibrief september 2022

Valleibrief september 2022

Beste leden,

Het is inmiddels september en we hopen dat jullie allemaal fris en fruitig de zomer zijn doorgekomen. We willen jullie graag informeren wat de plannen/ideeën zijn voor het najaar/winterseizoen.

Tijdens de ALV in juni zijn er leuke ideeën geopperd door de aanwezige leden. We gaan van start met een activiteitencommissie die o.a. verschillende clinics zelf gaan organiseren. Mocht jijzelf een superidee hebben laat het ons dan weten. De bedoeling is dan wel dat je zelf verantwoordelijk bent en dit zelf vormgeeft en aanwezig bent die dag. Altijd leuk om te doen met een vriend(in)! Natuurlijk zijn er ook de indoor dressuurwedstrijden die inmiddels op de KNHS-kalender staan. (10 september, 8 oktober, 5 november, 10 december, 7 januari, 4 februari en 4 maart).

Evenementen in de komende wintermaanden:Vanuit de springles zijn er 2 lessende leden die oefenspringen willen gaan opstarten op de vrijdagavond. Eerst een try-out en als er genoeg animo is dan misschien regelmatiger. Daar hebben we dan tegen die tijd wel hulp bij nodig wat betreft op- en afbouwen. Peter Hoving gaat het begeleiden en de bedoeling is voor verschillende niveaus wat te bieden.

Om een tipje van de sluier op te lichten wat betreft de clinics zal dat een dag zijn met TREC/WE , balkjes clinic én dressuurclinic van olympisch dressuurruiter Ellen Bontje: Met op de vrijdagavond van ongeveer 19.00-21.30 uur een openbare clinic waarin Ellen Bontje op haar methodiek toelicht door topruiters met hun paarden in verschillende stadia van opleiding te begeleiden. Op zaterdag en zondag volgt een tweedaagse clinic. Details volgen! Dus houdt de socials, de website en de mail goed in de gaten!

Huishoudelijke mededelingen:

In Supersaas vind je nog steeds de inschrijf voor lessen en vrij rijden. Tijdens de ALV hebben wij met elkaar afgesproken de lessen altijd in supersaas te melden. Ook bij het rijden van balkjes of bijvoorbeeld een proefje is het melden in Supersaas nodig. Op deze manier komt niemand voor verassingen te staan. Staat er al een les? Overleg met elkaar…

Verder staat in Supersaas een overzicht van de taken die nog moeten worden uitgevoerd en daarin vind je ook de lijst van mensen die we nodig hebben tijdens de wedstrijden.

Wat betreft de vrijwilligerheidstaken nog het volgende. Onze gasten die even een deel gebruiken van onze parkeerplaats hebben bijvoorbeeld de hekken aan het begin van de oprijlaan eruit getild zodat we ze kunnen schilderen en deze weer shinen straks.

Daar hebben we wel de mensen voor nodig!

Ofwel de club én het terrein hebben jullie als leden hard nodig. Het is niet fijn als het werk steeds op dezelfde mensen neerkomt. Dus laat van je horen, als iedereen wat doet blijft het leuk! Je mag altijd in je eigen tijd een taak uitvoeren!

Lessen bij de Valleiruiters:

De lessen zijn weer opgestart. Mocht je mensen weten die nog een leuke instructeur zoeken én een gezellige les wijs ze dan op onze verenigingslessen.

Op de maandag is Lydie de Gans er van 19.00-19.45 uur. Lydie’s lessen zijn afwisselend waarin ze dressuur combineert met activiteiten als o.a. balkjes lopen enz.

Op de dinsdag is Ilze van der Meer er van 19.30-20.15 en 20.15-21.00 uur. Dit is een dressuurles.

Op woensdagavond geeft Peter Hoving springles van 19.00-19.45 en van 19.45-20.30 uur.

Je bent altijd welkom voor één of twee proeflessen.

De kalender met activiteiten die zeker zijn en al in de planning zijn staan op de website.

LET OP: A.s. vrijdag 9 september wordt de parkeerplaats aangepakt door het bedrijf wat nu ook een stukje van ons terrein gebruikt. Dit zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Graag trailers even elders parkeren. Bij de ingang van de bak of bij de longeercirkel. Ze doen dit gratis en voor niks dus we zijn daar erg blij mee.

Tot ziens bij de Vallei!

Het bestuur.