Update 27 november 2021
Update 27 november 2021

Update 27 november 2021

‘Het demissionair kabinet heeft besloten om voor de komende drie weken een avondlockdown in te stellen. Dit om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. Dat maakte demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge vanavond, 26 november, bekend tijdens de persconferentie. De meest ingrijpende maatregel voor de sport is dat de amateursport dicht gaat tussen 17.00 uur in de avond en 5.00 uur in de ochtend.’ (Bron: KNHS)

Voor onze rijvereniging heeft dit, op basis van wat nu bekend is, meerdere gevolgen: Het kan zijn dat hier de komende dagen nog wijzigingen of aanvullingen op komen. Houd daarom onze website én social media goed in de gaten.

• Er geldt een sluitingstijd voor de hele vereniging (binnen én buiten) tussen 17:00 en 05:00 uur. Wij gaan met de gemeente in overleg om een uitzondering te maken voor onze locatie

• De lessen/trainingen na 17:00 komen te vervallen. Dit zijn alle verenigingslessen.

• Er mag nog steeds geen publiek aanwezig zijn bij trainingen, lessen en wedstrijden

• Reserveren van vrij rijden en lessen/trainingen vis supersaas is verplicht (om zo controle op QR code en eventuele verkoudheid aan te kunnen tonen)

• Bij het verplaatsen te voet is het dragen van een mondkapje verplicht

• De wedstrijd van 11 en 12 december zal in aangepaste vorm doorgaan, het avondprogramma komt te vervallen, wij zijn nog aan het zoeken naar mogelijkheden om te schuiven. Deelnemers krijgen daarover bericht.

Wij hopen dat de maatregelen helpen en wij snel weer allemaal van onze accommodatie, lessen en kantine gebruik kunnen maken!