Regiokampioenschappen Utrecht outdoor 2021
Regiokampioenschappen Utrecht outdoor 2021

Regiokampioenschappen Utrecht outdoor 2021

Er is vanuit de KNHS regio Utrecht een update over de regiokampioenschappen 2021 outdoor, zie daarvoor onderstaande bericht van de KNHS.
Voor wedstrijden bij ons op de locatie bent u in het indoor seizoen weer van harte welkom.

Bericht KNHS regio Utrecht

Selectie en organisatie afvaardiging Hippiade

16/05/2021/door KNHS Regio Utrecht

Omdat op dit moment nog veel onzeker is over de mogelijkheden voor het organiseren van wedstrijden en wij toch duidelijkheid willen geven aan al onze wedstrijdruiters hebben wij een aantal zaken moeten aanpassen.

De voorgenomen Utrechtse Kampioenschappen Dressuur op 26 en 27 juni a.s. gaan niet door. Hiervoor zullen wij in het weekend van 10 en 11 juli a.s. een Regionaal Meetmoment organiseren voor alle klassen in de Dressuur (paarden en pony’s). Deze zullen plaatsvinden op verschillende locaties die wij later zullen publiceren. Om je hiervoor te selecteren zullen wij wel de eerder gepubliceerde organisatie volgen, met aangepaste data. Zie hieronder een document voor de toelichting.

Het springkampioenschap wordt volgens de oorspronkelijke planning georganiseerd op 17 en 18 juli a.s. Mocht onverhoopt blijken dat er ook dan nog geen wedstrijd georganiseerd mag worden zullen wij ook dit evenement omzetten in een Regionaal Meetmoment. Dit zelfde geldt voor het kampioenschap eventing paarden op 10 en 11 juli a.s. Zie hieronder een document met alle details.

Het gaat helaas niet het Utrechts Kampioenschap worden waar we ons allemaal op hadden verheugd, maar op deze wijze zijn wij ervan overtuigd dat we toch een representatieve afvaardiging kunnen samenstellen voor de Hippiade op 16 t/m 21 augustus in Ermelo.