Update 26 juni 2021
Update 26 juni 2021

Update 26 juni 2021

Vanaf zaterdag 26 juni 2021 is er door de overheid bepaald dat wedstrijden, zo ook de KNHS wedstrijden, weer doorgang mogen vinden.

Als tussenoplossing heeft de KNHS de afgelopen weken de mogelijkheid geboden om meetmomenten te organiseren. De meetmomenten zullen vanaf eerder genoemde datum automatisch worden omgezet naar officiële wedstrijden. Hou uiteraard wel rekening met alle andere gelden regels en vergeet vooral niet om 1,5 meter afstand te houden en je handen te wassen!

Het blijft verplicht om te reserveren van de binnenbak. Dit geldt ook voor vrij rijden.
Via deze link kom je bij onze online agenda. Je dient eenmalig je te registeren met je mailadres. Mocht je hierover nog vragen hebben dan horen wij dat graag!

Wij kregen als vereniging regelmatig de vraag waarom wij geen meetmomenten hadden georganiseerd. Dit komt omdat de meetmomenten/wedstrijden ver van te voren bij de KNHS moeten worden aangevraagd. Voor het komende outdoor seizoen hebben wij dus geen wedstrijden op onze planning maar achter de schermen zijn wij druk bezig met het organiseren van diverse clinic’s!

Wij zijn blij dat er weer wedstrijden toegestaan zijn en wensen alle ruiters veel succes en vooral veel plezier in het komende seizoen.
Heb jij nou een wedstrijd gereden, wij zijn benieuwd naar je resultaat! Stuur gerust een mailtje/privé berichtje via onze social media met jouw resultaten en een foto. Dan maken wij er een leuk berichtje van en plaatsen deze op onze social media.